Светослав Дяков: Европа очаква победа на ПСЖ, ние сме на друго мнение

Имаме класата да се противопоставим на такива отбори

Цяла Европа може би очаква победа на ПСЖ. Ние сме на друго мнение и се надявам на терена да покажем, че имаме класата да се противопоставим дори на такива отбори“, заяви капитанът на Лудогоред Светослав Дяков преди домакинството на разградчани на Пари Сен Жермен в сряда в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

Българският шампион посети специално изградения атракцион в центъра на София, който ще създава настроение преди всеки един от трите домакински двубоя на Лудогорец в груповата фаза на турнира. Освен че се снимаха със своите любимци, футболните запалянковци имаха възможност да проверят футболните си умения в няколко различни категории като “точност на удара”, „футбол в клетка”, джаги, а за геймърите също ще има специална изненада - турнир по PS4 FIFA 2016.

„Винаги е много приятно да видиш фенове, ентусиазирани деца. Да провокираме искрената детска радост е наистина най-хубавото, което ние можем да направим. Дано успеем да запалим повече деца към спорта, тъй като в момента положението не е добро. Нека младото поколение излезе навън и да спортува, а не да се занимава с други неща”, коментира още Дяков.