Д-р Павлета Табакова преглежда двойки с репродуктивни проблеми в Бургас

Новините

30-09-2016, 09:11

Снимка:

Пресцентър Община Бургас

Автор:

Екатерина Джутева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Инфо кампания за хора в репродуктивна възраст в АГ комплекса

Записването за преглед става в делнични дни от 08:30 до 15:30 часа

Д-р Павлета Табакова ще преглежда в Звеното на УМБАЛ Бургас на три поредни дати. Тя ще приема пациенти на 17, 18 и 19 октомври 2016г. от 10:00 до 14:00 часа. Прегледите за двойките, които я посещават за първи път, са безплатни.
И за трите дни е необходимо предварително запазване на час на тел.: 0876 35 77 33. Записването става  в  делнични дни от 08:30 до 15:30 часа. Препоръчително е пациентите да носят със себе си стари изследвания, ако са си правили такива.
В зависимост от състоянието на пациентките, в Звеното по асистирана репродукция  се извършват няколко вида процедури, сред които: вътрематочна  инсеминация със сперматозоиди от партньора или от донор, класическо ин витро оплождане, ICSI,  замразяване на гамети и ембриони и др. Важно за пациентите е да знаят, че звеното на УМБАЛ-Бургас е единственото в областта, в което изследванията, консултациите и самите процедури се правят на място и не е необходимо на двойките да пътуват до съседни градове.  То се намира на първия етаж (до Родилно отделение) в хирургическия корпус на УМБАЛ-Бургас. Снимка на Деня

Щрихи от Плевен