Цветанов в Балчик: ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов генерират доверие

Добруджанци

30-09-2016, 23:42

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

В неделя Балчик избира нов Общински съвет

Партията ще подобри резултата си от предишните местни избори

Работодатели на политиците от местната власт са жителита на община Балчик.  Уверен съм, че екипът от общински съветници на ГЕРБ тук ще работят единствено в полза на гражданите. Tова заяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на закриването на предизборната кампания за частичните местни избори в Балчик. Той благодари на кмета на Добрич Йордан Йорданов, който съшо дойде на срещата,  че застава с цялата си подкрепа зад листата на ГЕРБ за общински съветници в Балчик.  Цветанов посочи, че изпълнителната и местната власт има решаваща роляа за развитието на общините и те трябва да могат да работят заедно. Зам.-председателят на ГЕРБ припомни, че заради кабинета на Пламен Орешарски са пропуснати възможности от програмния период, които е можело да бъдат използвани за благото на хората в цялата страна.

  Според Цветанов новите общински съветници в Балчик трябва да подкрепят добрите политики, но и да бъдат сериозен коректив на порочните практики, коит се прилагат в Общината. “Oбщинските съветници от ГЕРБ ще отговорят на очакванията на хората – те имат нужда от местна власт, която да работи за тях”, обясни Цветан Цветанов. По думите му, хората трябва да бъдат активни и да упражнят правото си на глас. “Смятам, че ще подобрим резултата си и ще спечелим 8 или 10 общински съветници, заради доверието, което генерира ГЕРБ и стабилното правителство на Бойко Борисов”, увери присъстващите зам.-председателят на ГЕРБ.

 “Гласувайте в неделя за кандидатите на ГЕРБ за общински съветници, защото те са представители на партията, която е доказала своята градивност. ГЕРБ доказа многократно, че може да постигне устойчива стабилност във всички нива на управление. Със своя глас вие определяте по-доброто бъдеще на общината”, призова жителите на Балчик Цветанов.