Цветанов: Не се поддавайте на спекулациите и внушенията на опонентите

Цветанов в Кула: Президентските избори ще бъдат оценка за работата на правителството на Борисов и гаранция за стабилността на България

Нашите опоненти от БСП не могат да предложат алтернатива и възможности, те предлагат само популизъм.  Това заяви по време на среща с жителите на град Кула председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. „Тук в Кула има един бивш председател на БСП, който винаги търпи само загуби. И този път БСП са наш основен опонент - както в Кула, така и в цяла България ние отново ще ги разочароваме и ще ги победим. Енергията и духа, с които спечелихме в Кула, кметът на ГЕРБ д-р Владимир Владимиров и мнозинството ни в ОбС, резултатите от работата ни за хората в цяла България – това е нашата основа, върху която стъпваме, за да поискаме доверието на хората за избирането на Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България“, подчерта Цветанов.
Председателят на Националния предизборен щаб призова гражданите да бъдат активни. „Резултатът от президентските избори ще бъде оценката за правителството на Бойко Борисов и гаранция за стабилността на България“, заяви Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ припомни манипулацията „Костинброд“, чрез която БСП отклони  страната ни от правилния път. Той уточни, че ако ГЕРБ не спечели изборите България отново може да бъде отклонена от правилната посока на развитие.
„Цецка Цачева е безспорният лидер в тази президентска кампания. Като първата жена председател на Народното събрание тя показа енергия и умения да укротява всички, които не се съобразяват с парламентарните правила и ги нарушават. Тя ще бъде успешен президент“, категоричен бе Цветанов. По думите му, вицеадмирал Пламен Манушев цял живот се е доказвал като патриот и перфектен военен. „Те двамата са най-успешният тандем, който може да бъде истинският обединител на нацията. Не се поддавайте на спекулациите и внушенията на опонентите. Видяхте как вчера Цецка Цачева остана сама в телевизионното студио на Нова телевизия, защото един генерал, който сипеше обиди по нейн адрес, няма смелостта да седне срещу нея и да водят дебат за реалните политики за развитие на страната. За разлика от него, аз ви уверявам, че няма да чуете подобни думи от вицеадмирал Пламен Манушев, още по-малко по адрес на една дама“, каза още Цветан Цветанов.