Евродепутатът Ева Паунова ще проведе работна среща на тема „Предприемачество и инвестиции в нашия град“

На работната среща ще присъства Йорданка Фикирлийска, районен ръководител на ГЕРБ-район „Оборище“

ПП ГЕРБ-София ще проведе работна среща с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова днес в 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Оборище“, ул. „Панайот Волов“7а.
По време на мероприятието евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и председателят на Предприемачи ГЕРБ Валя Чилова ще разяснят пред присъстващите въпроси, свързани с предприемачеството и инвестициите. Областният координатор на ГЕРБ в София и административен секретар на партията Цветомир Паунов ще представи акценти от подготовката на ГЕРБ за предстоящите президентски избори. Ще бъде обсъдена и актуалната политическа обстановка в страната.
На работната среща ще присъства Йорданка Фикирлийска, районен ръководител на ГЕРБ-район „Оборище“. На мероприятието са поканени народни представители от ГЕРБ-София, общински съветници, кметове на райони, районни ръководители и организационни секретари на ГЕРБ в столицата. Участие в срещата ще вземат ръководството и координаторите по райони на Предприемачи ГЕРБ-София, на Жени ГЕРБ-София, на Младежи ГЕРБ-София и на Старейшини ГЕРБ-София.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"