Пороците на Гло от брадъра – дрога и златен вибратор! (снимки18+)

Истеричното си поведение в шоуто моделката обяснява със зверския бой, който е отнасяла от бившия си приятел

Никому неизвестната до преди влизането си в новия сезон на ВИП брадър Глория Петкова може да разтърси и най-освободения от предразсъдъци и липса на морал с кадрите, с които по всяка вероятност се гордее щом ги е споделила с последователите си в социалната мрежа, пише hotarena.net. Моделката с анорексична визия не блести с нищо в Къщата. Единственото, което впечатлява е неизменната цигара в едната ръка и чашата с алкохол в другата. 

 

Явно страстта й към забранените вещества граничи със зависимост. На много снимки, в профила й в социалната мрежа, марихуаната е издигната в култ. Пакетчета с трева, цигари с трева. Дори на един от кадрите сутиенът й изобразява листа от марихуана. Тези снимки са по-леката част от цялата галерия. На друго фото моделката си играе със златен вибратор. Връх на цинизма е надписът „Секс с животни“. Под него Глория коментира: „В автобуса... доста ми е познато отнякъде“. 

„Дали Глория е правила секс с животни?. ВЪЗМУТИТЕЛНО!!! Това ли са ВИП персоните в нашата държава?. Няма ли талантливи млади хора, които имат някакви заслуги и са постигнали нещо в живота си с талант и труд, че ни показват от екрана само отрепки“, възмущава се попаднал на снимките потребител.

 

И вероятно има право. Плашещия си вид и истерично поведение в шоуто "ВИП Брадър" Глория Петкова обяснява със зверския бой, който е отнасяла от бившия си приятел. Самата тя призна, че е била малтретирана и зверски пребивана с часове преди да реши да го изостави. Това допълва още щрихи към портрета на въпросната Глория, която човек се чуди дали да съди или да съжалява. 

В понелник Глория Петкова бе изгонена от Къщата от зрителите