Цецка Цачева : Европейският съюз и НАТО нямат алтернатива и аз ще съм гарант за това

Животът

15-10-2016, 20:22

Снимка:

ПП ГЕПБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Близо 2000 великотърновци приветстваха кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ

Близо 2 000 великотърновци се стекоха в Двореца на културата и спорта в Старата столица, за да приветстват кандидат – президентската двойка на партия ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Заедно с тях бяха евродепутатът Ева Паунова, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и депутат от региона Цветан Цветанов, депутатите Клавдия Ганчева и  Евгени Стоев, областният управител проф. Пенчо Пенчев, кметът на община Велико Търново инж. Даниел Панов, кметът на Лясковец д-р Ивелина Гецова, общински съветници и общественици.

„Европейският съюз и НАТО нямат алтернатива и аз ще бъда гарант за това.” – каза пред хилядите търновци кандидатът за президент на Република България Цецка Цачева. „На първо място съм юрист и след това политик. Затова аз винаги ще се боря за върховенството на закона. Ще настоявам да бъде продължена съдебната реформа, защото правото на всеки един български гражданин е правото на справедлив съд. Заедно с вицеадмирал Пламен Манушев ще работим да една стабилна и обединена България!” – каза под силните аплодисменти кандидатът за президент на ПП ГЕРБ.

„Вашите деди са били истински лъвове – да помним подвига на 18-ти Етърски полк и на всички, дали живота си за тази държава. Наш дълг е тази държава да е стабилна и сигурна, а кой друг, ако не една жена и майка, може да се погрижи най-добре за това? Само Цецка Цачева с авторитета и професионализма си може да направи България една уважавана и единна държава!” – сподели в обръщението си към великотърновци вицеадмирал Пламен Манушев.