Цецка Цачева в Омуртаг: Никога не съм делила общините на малки и големи

Като президент ще работя в интерес на всички български граждани, каза кандидатът на ГЕРБ за президент

Никога не съм делила общините на малки и големи. Искам да заявя, че в работата си като президент ще се ръководя единствено от интересите на всички български граждани. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Омуртаг. „Нужни са усилията на всички власти, за да осигурим спокоен живот на хората. По време на дейността ми като председател на Народното събрание винаги съм се вслушвала в гласа на общините и на всички хора“, обясни тя. Цачева бе категорична, че реформата в образователната система трябва да продължи. „Като жена и като политик вярвам, че бъдещето на страната ни е в образованието, за да имаме самочувствие и да преуспеем. Горда съм от това, което до момента постигнахме за подобряване на образователната система. Трябва да пазим авторитета на българските учители и учени, защото те работят в полза на обществото“, каза Цецка Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви пред жителите на Омуртаг, че България трябва да остане фактор на стабилност и сигурност, какъвто е в момента. „Заставаме пред вас с лицата си. Ако ни гласувате доверие на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината, ние с вицеадмирал Манушев ще ви връщаме това доверие всеки ден, защото ще работим в интерес на всички български граждани“, подчерта Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев посочи, че изборите за президент и вицепрезидент на България са много важни за запазването на стабилността на България и за европейското развитие на страната. „Стабилността и диалогът между институциите може да се постигне само от Цецка Цачева, защото като председател на Народното събрание тя винаги е успявала винаги да постигне баланс между депутатите. Тя има опит на държавник, който ще й бъде полезен като президент на България. Цецка Цачева има международен опит. Убеден съм, че тя ще бъде първата жена президент на България“, заяви вицеадмирал Манушев.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен