Цветанов в Каспичан: Опонентите на ГЕРБ водят негативна кампания, защото нямат аргументи

За нас диалогът е водещ и ние не искаме кампания, основана на негативни клипове и плакати, а на среща с хората лице в лице

Хората се умориха от противопоставяне и чертаене на разделителни линии. Ние от ГЕРБ говорим с всички и работим за всички български граждани. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Каспичан. „Нашите опоненти от БСП водят негативна кампания, защото нямат аргументи. Личните нападки от тях няма да ни отклонят от добрия тон,  на който залагаме в нашата кампания и няма да ни тласнат в бездната на противопоставянето. За нас диалогът е водещ и ние не искаме кампания, основана на негативни  клипове и плакати, а на среща с хората лице в лице. С Цецка Цачева и Пламен Манушев ще посетим над 200 населени места в цялата страна“, обясни той.
Според зам.-председателя на ГЕРБ Цецка Цачева е доказала като първата жена председател на Народното събрание, като председател на парламента два мандата, че може да носи отговорност, да взима правилните решения и да защитава интересите на всички български граждани. „Силата на Цецка Цачева е, че може да изслушва, да взима решения в интерес на гражданите, да пази баланс между осем различни парламентарни групи в парламента. Вицеадмирал Манушев е доказал с 40 години работа в армията и като депутат от гражданската квота на ГЕРБ, че интересът на хората винаги е на първо място“, заяви Цветанов.
Цветан Цветанов благодари на кмета на Каспичан Милена Недева, че вече втори мандат преобразява общината и работи в синхрон с всички граждани. Той призова жителите на Каспичан да участват активно в историческия избор на 6-ти ноември, когато ще бъде избрана първата жена президент на България – Цецка Цачева.