Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов се срещнаха с жители на селата Одърци и Батово

Според кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева трябва да се продължи инвестицията в инфраструктурата във населените места

По време на среща с жителите на селата Одърци и Батово кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов поеха ангажимент да осъществят връзка между местната власт и отговорните институции, за да бъде завършена в най-скоро време корекцията на река Батовска. Преди седмица двете села бяха наводнени след проливен дъжд и преливане на коритото на реката.

Според кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева трябва да се продължи инвестицията в инфраструктурата във населените места, която да предотвратява такива бедствия. „Това може да се случи, само когато има синхрон между изпълнителната и местната власт.  Като президент ще бъда гарант за диалога и разбирателството между държавните институции и общините“, каза тя.

„Всички държавни институции, изпълнителната и законодателната власт полагат големия усилия да разрешават проблемите на българските граждани във всяко населено място. Изборът на Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България ще бъде залог за продължаването на стабилността и сигурността в страната“, подчерта Цветан Цветанов.

„Като добруджанец се отнасям се с голямо съчувствие към трагедията на хората, пострадали от наводнението“, каза Пламен Манушев. По думите му, силата на едно общество е в солидарността. „Цецка Цачева ще бъде президентът, който ще създава сплотеност и разбирателство, както между институциите, така и в обществото“, обясни вицеадмирал Манушев.