Цачева и Манушев бяха гости на откриването на паметна плоча по случай 150 години от откриването на първата ЖП линия в България

Цецка Цачева честити на варненци новата придобивка.

Kaндидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и народните представители Павел Христов и РусланТошев бяха гости на откриването на паметна плоча по случай 150 от откриването на първата железопътна линия в България в град Варна.

Цецка Цачева честити на варненци новата придобивка. „Модерна Варна  хубавее всеки ден с новите културни проекти, с удобствата за гражданите и гостите на Варна. Нека този реновиран парен влак, който ще пътува по линията Варна-Русе да радва всички поколения“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент.

Цачева бе категорична, че историческите и културните паметници трябва да бъдат съхранявани за поколенията. „Нека да продължим да пазим нашите паметници, за да оставим на идните поколения една модерна и просперираща България с високообразована нация. Това е мой приоритет. България е била силна, когато сме били единни. Уверена съм, че нашата България с вековна история ще има светло бъдеще “, каза още Цецка Цачева.