Цачева ще поиска лично доверието на хората от Бургаска област в неделя

Животът

22-10-2016, 13:09

Снимка:

24 chasa.bg

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ Бургас: Увеличава се броят на селата в Руенско където се нарушава тайната на вота

На сцената пред Общината председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще представи на Бургас кандидатите на за президент и вицепрезидент

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева и кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев ще се срещнат с хората от Бургаска област в неделя, 23 октомври.
Заедно с тях в тази обиколка ще бъдат председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов,  областният координатор на ГЕРБ в Бургас и народен представител Димитър Бойчев, кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел ь народни представители и кметове от региона. 
Програмата предвижда посещения в няколко населени места.
В 09:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с рибари и граждани на Поморие на Рибарско пристанище – Поморие.
В 10:45 часа часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб ще се срещнат с жители на Айтос. Мероприятието ще се състои в шатра на площада пред парк „Славеева река”, ул. „Паркова” 60. 
В 12:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят Созопол и ще се срещнат с представители на местния бизнес в НЧ „Отец Паисий 1896”, гр. Созопол, ул. „Аполония” 1. 
В 12:45 часа те ще посетят църквата „Св. св. Кирил и Методий”, в която се съхраняват мощи на Св. Йоан Кръстител. 
В 14:00 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с рибари и с представители на местния бизнес в Приморско. Срещата ще се състои в НЧ „Самообразование 1919”, ул. „Св. Св. Кирил и Методий” 10. 
В 15:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще разговарят с жители на Царево на площада пред НЧ „Георги Кондолов 1914”, ул. „Хан Аспарух” 34. 
В 18:00 часа започва основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Бургас. В 18:30 часа на сцената на площад „Атанас Сиреков” председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Бургас кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. 
Участници в концерта в Бургас ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.