Цачева: Интересът на българските граждани винаги да бъде поставян на първо място

Кметът на Неделино Боян Кехайов подкрепи кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев

Когато има добра координация между местната власт и държавното управление, се развиват всички региони в страната. Благодарение на европейската солидарност и синхрона между властите в страната България се променя. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Неделино. „Не трябва да допускаме да има нови политически кризи в страната. Аз винаги съм толерирала различното мнение, но не трябва да се прекрачва границата на противопоставянето, защото това води до разделение в обществото“, подчерта тя.
Цецка Цачева обясни, че по Конституция президентът олицетворява единството на нацията. „Ние с вицеадмирал Пламен Манушев не сме делили хората по никакъв признак, защото знаем, че всички ние сме част от единната българска нация. Искаме да видим българската нация образована, просперираща и единна. Ние ще настояваме, ще изискваме интересът на българските граждани винаги да бъде поставян на първо място. За нас това е бъде приоритет. Затова единение ще работим с Манушев с всички сили като президент и вицепрезидент на България“, категорична бе Цачева.
Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че България не може да остане изолирана от другите европейски народи в тези трудни времена. „Членството на страната ни в Европейския съюз и НАТО е без алтернатива, защото не можем да се справим сами с предизвикателствата, свързани с бежанския поток. Нужни са ни приятели и партньори, каквито имаме в лицето на ЕС и НАТО.  България се развива, благодарение на европейската солидарност“, каза още Цецка Цачева.
Вицеадмирал Пламен Манушев посочи, че всички български граждани трябва да направят правилния избор на 6-ти ноември, защото от това зависи стабилността на държавата. „Опитват се да разклатят България, за да спре просперитета на страната ни. За да се случи всичко, което е необходимо за развитието на Неделино, е нужна стабилност. Много е важно да изберем Цецка Цачева за първата жена президент на България. Тя е невероятен човек и заедно ще работим в интерес на всички български граждани. Подкрепете ни с номер 17 в бюлетината“, призова жителите на Неделино кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

Фактът, че кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов са тук е показателен, че Неделино не им е безразлично. Без подкрепата, която получаваме от правителството на Бойко Борисов и управляващата партия, тук няма да има развитие. Това каза кметът на Неделино Боян Кехайов по време на предизборна срещата среща, която проведоха Цецка Цачева и Пламен Манушев с жители на Неделино. „В разговор с бъдещия президент и вицепрезидент на България Цецка Цачева и Пламен Манушев имах възможност да поставя проблемите на общината и ще разчитам на тяхната подкрепа, за да бъдат реализирани важните за Неделино проекти. Ние имаме  17 подготвени проекти и направих аналогията с номера на ГЕРБ за президентските избори - 17.  Благодаря на правителството на Бойко Борисов, че тази година Неделино бе подпомогната с три допълнителни транша. Радвам се, че днес кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ е при нас, защото за хората тук представителите на ГЕРБ са като месии, които винаги носят добри новини“, подчерта кметът на Неделино.
Боян Кехайов посочи, че най-голямото му желание е да последва примера на кмета на Златоград Мирослав Ячев и да направи така, че хората да останат да живеят и да работят в Неделино. Той бе категоричен, че общината може да се справи с проблемите, само ако продължава да получава държавна подкрепа, както досега.
Кметът на Неделино покани Цецка Цачева на Фестивала на двугласовото пеене, който се провежда всяка година в града. „Надявам се догодина да дойдете на фестивала в качеството си на президент, за да се насладим заедно на песните и традициите на Неделино“, заяви Кехайов. Той й връчи като подарък кукла с типична неделинска носия, която да краси президентската институция.
За вицеадмирал Пламен Манушев Боян Кехайов каза: “Ние сме колеги офицери, бързо разпознах, че той е нашият вицепрезидент.“