Иван Тотев: Нека подкрепим волейболистките от „Марица“ на 1-ви ноември в Колодрума!

Мисия Пловдив

31-10-2016, 19:20

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Световните шампионки пристигат в Пловдив в пълния си блясък

Момичетата заявиха, че излизат да покажат най-доброто от себе си, подготвени са и тактически и са в топформа

Волейболистките от клуб „Марица“ ще се изправят утре – 1.11.2016 г., срещу силен съперник – световните шампионки от „Еджзаджъбашъ ВитрА“ (Истанбул). От 18.00 часа в многофункционална спортна зала „Колодрум“ ще се играе мачът, който е от втория кръг на Шампионската лига.

По този повод кметът на Пловдив инж. Иван Тотев излезе с призив пред пловдивчани да подкрепят волейболния отбор с присъствието си и напълнят залата.

„Надявам се да има няколко хиляди човека, които да създадат добра атмосфера и да допринесат за допълнителното самочувствие на нашия отбор, които вярвам ще дадат максималното от себе си в този мач“, заяви кметът по време на срещата с ръководството и представители на отбора.

„Нека пловдивчани да знаят, че могат да наблюдават играта на ВК „Марица“ всяка седмица или през седмица в залата“, допълни той.

На пресконференцията в общината отборът и ръководството в лицето на Илия Динков заявиха, че се надяват утрешната им среща да бъде нещо повече от мач и да се поздравят с един добър резултат. Момичетата заявиха, че излизат да покажат най-доброто от себе си, подготвени са и тактически и са в топформа.

Цената на билета е 5 лева, за ученици и пенсионери е безплатно.