Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев ще посети Кюстендилско

Те ще бъдат придружавани от председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветанов

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Кюстендил на 2-ри ноември 2016 г. /сряда/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Кюстендил и народен представител Кирил Калфин и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев.

В 13:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в град Дупница. Срещата ще се проведе в Общински драматичен театър „Невена Коканова“, площад „Свобода“ №1. Ще ги придружават кметът на Дупница инж. Методи Чимев, председателят на ОбС Ивайло Константинов и общинското ръководство на ГЕРБ в Дупница.

В 15:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще се срещнат с жители на Бобов дол в Културен дом - гр. Бобов дол, ул. „Васил Коларов“ №1. Ще ги придружават Росица Борисова - председател на структурата в Бобов дол и общинското ръководство на ГЕРБ в Бобов дол.

В 17:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с граждани на Кюстендил на площад „Велбъжд
/при лошо време – Общински драматичен театър Кюстендил, бул. „България“ №26/. С тях ще бъдат Виктор Янев - общински координатор на ГЕРБ - Кюстендил и Михаела Крумова – председател на Общинския съвет в Кюстендил и член на НИС на ЖГЕРБ.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Кюстендил. В 18:30 часа на площад „Велбъжд
/при лошо време – Общински драматичен театър Кюстендил, бул. „България“ №26/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Кюстендил кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Кюстендил ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.