Кметът Йордан Йорданов положи венец на паметника на ген.-лейтенант Иван Колев

Военното гробище - музей организира Ден на отворените врати

На Архангелова  Задушница се отдава почит към паметта на мъртвите, вечна благодарност на офицерите и войниците, загинали за България. По този повод кметът на Добрич Йордан Йорданов  положи венец на паметника на ген.-лейтенант Иван Колев.

На днешната Архангелова  Задушница  Военното гробище - музей организира Ден на отворените врати, за да могат добричлии да посетят музея и да се поклонят пред подвига на воините, погребани  в мемориалния комплекс.

Община Добрич призовава гражданите да поднесат цветя на войнишките паметници   - Паметник на ген.-лейтенант Иван Колев, Кръст-паметник на падналите за свободата на Добруджа – 5-7 септември 1916 г., Паметник на загиналите добруджанци в заключителния етап на Втората световна война, Паметна плоча с барелеф на Борис III, Паметна плоча с барелеф на кап. Димитър Списаревски, Паметна плоча с барелеф ген.-лейтенант Тодор Кантарджиев, Паметна плоча с барелеф на полковник Борис Дрангов, паметната плоча на ген.-лейтенант Иван Колев, Паметник  на загиналите военнослужещи  при изпълнение на служебния си дълг.