Кралев: Разчитам на мощна подкрепа в неделя от всички хора, които уважават това, което правим за държавата

Политика

07-11-2016, 23:14

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Официално: Реформаторите застават зад Цачева на балотажа

Кошлуков: Кремъл ще има президент пет години

Кошлуков: Радан Кънев и Трайчо Трайков са като "полеви курви"

Кунева: Поведението на Кънев е странно и непоследователно

Лукарски: На Радан Кънев не му стиска

Никола Филчев: Кънев, Атанас Атанасов, Иво Прокопиев, Христо Иванов са шайка вагабонти!

Д. Шишков, ДБГ: Кънев и Атанасов да напуснат блока незабавно

Томислав Дончев: БСП и ДПС играят в един отбор - въпросът е кой е третият

Ангел Джамбазки: Невъзможно е да управляваме с БСП и ДПС

Цветанов: БСП и ДПС искат отново да се върнат на власт като започнат с президентството

Десислава Атанасова: БСП пред гражданите твърдят едно а задкулисно правят друго

Екатерина Захариева: Вярвам, че паметта на гражданското общество не е кратка

Екатерина Захариева: Мислете рационално, а не емоционално

Лукарски, РБ: Подкрепяме Цецка Цачева на втори тур

Походът на БСП към властта винаги започва с благословия от Кремъл, продължава със съюз с ДПС и завършва с икономическа катастрофа за България

Нито един мой колега от правителството не се страхува да отиде на избори, особено мажоритарни! Единственият проблем е, че при едни евентуални предсрочни избори, ще има месеци на безвластие. Това написа преди минути в профила си в социалната мрежа Фейсбук министърът на младежта и спорта Красен Кралев. Ето и пълния текст:

"Много пъти сме гледали похода на БСП към властта. Винаги започва с благословия от Кремъл, продължава със съюз с ДПС и завършва с икономическа катастрофа за България. Знам как заварихме държавата след управлението на Орешарски. Знам, колко много работа свършихме в министерството, за да внесем спокойствие и стабилност в спортните федерации, клубове и администрация. Строим и ремонтираме инфраструктура. Подготвихме закон, направихме повече програми за детско-юношеския спорт.

По една или друга причина сега президентските избори се превърнаха във вот на доверие към правителството и премиера. През тази седмица отново сме поставени пред цивилизационен избор - или избираме пътя на европейско развитие на държавата, стабилност и спокойствие за хората и институциите или за пореден път ще върнем часовника назад и ще тласнем страната в ръцете на комунистическо - депесарски корпоративен модел на разграбване. Този мач сме го играли. Двойни, тройни коалиции, схеми 8-5-3, 4-4-2 , и всякакви други формати на дялово разпределение на властта и грабежа. Ясно и категорично има очертан фронт между десните демократични и патриотични формации от една страна и съюза БСП-ДПС, който винаги връща страната в най- мрачните състояния на прехода.

Всеки ще направи своя избор до неделя, но нека накрая разберем, че връщайки комунистите отново и отново на власт, наказваме само себе си и децата си. Цачева и Манушев са достойни и подготвени хора. Това, че сме допуснали грешки в кампанията, не означава, че кандидатите ни не са подходящите. Разчитам на мощна подкрепа в неделя от всички хора, които уважават това, което правим за държавата, за да може правителството да продължи с реформите и да гарантира устойчивото развитие на България.
А иначе нито един мой колега от правителството не се страхува да отиде на избори, особено мажоритарни! Единственият проблем е, че при едни евентуални предсрочни избори, ще има месеци на безвластие."