Синът на Цачева, Румен Данговски, с прочувствено обръщение във Facebook

Общество

11-11-2016, 09:25

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Радев не отговори как ще реагира, ако над Черноморието се развее руски флаг

Бареков стяга Костинброд-2, моли „патриота“ Доган да свалят Борисов

Цачева: Мога да бъда обединител

Предизборен дебат Цецка Цачева и Румен Радев - 10.11.2016 г. (видео)

Цачева отговори като генерал как ще се справи с бежанците със сила

Дебатът Цачева – Радев

Бизнесът подкрепя Цецка Цачева

Цачева: Ще насърчавам развитието на образованието, културата и спорта (видео)

Десните политически сили в Перник се обединиха в подкрепа на Цачева и Манушев

Цачева: Недопустимо е десни хора да гласуват за ляв кандидат

Ингеборг Гресле: Цачева ще продължи успешния път на европейско развитие на България

Жозеф Дол: Цачева и Манушев са гарант за продължаването на реформите

Борисов: От вота за президент зависи дали ще има правителство

Радев мълчи за „славното“ си членство в БКП

Ген. Румен Радев е бил член на БКП до 1990 година, но никой не го е питал

Цачева е най-достойният кандидат за президент. Вярвам, че можем да сме активни, залагайки на разума пред всякакви опити за разруха

Публикуваме без редакторска намеса обръщение на сина на Цецка Цачева Румен Данговски, публикувано в профила му в социалната мрежа Facebook.

 

Казвам се Румен Данговски и съм единственият син на Цецка Цачева. Правя това обръщение с изричната уговорка, че е собствена инициатива. Нито майка ми, нито нейният екип, знаят. Правя го като син, и като мъж, за да подкрепя човека, който винаги е подкрепял мен. 

Писна ми от липса на политически аргументи. През последния месец чух доста гадости и безпочвени нападки: тя не била достатъчно красива, тя не можела да пее, никой не бил казал какви са качествата й, тя е жена (някои все още не могат да повярвят, че България може да има жена президент!?)... всичкото това са глупости! Това не е шоу за развлечение. В неделя гласуваме за президент на България. 

Цецка Цачева е най-достойният кандидат за президент. Майка ми е най-честният човек в живота ми. Тя е добра и отдадена на хората и на работата си. През годините Цецка Цачева запази името си чисто, въпреки мръсната политика на нейните опоненти. Тя е изключителен професионалист, с доказан опит. Цецка Цачева е добър оратор и разрешава конфликтни ситуации -- умение, което е задължително в днешния свят. Цецка Цачева знае и да се забавлява. Винаги ще те посрещне с усмивка и ще те изслуша. 

Тя е страхотна майка, моята опора. Аз успях да завоювам мястото си в MIT -- сред най-добрите университети в света. Аз се сблъсквам с трудни проблеми постоянно, не ме е страх да ги атакувам и решавам. Всичко това съм научил от любовта на майка ми и баща ми. 

Майко!, обичам те. Семейство ни е силно и се справяме с най-дребнавите удари. Както винаги си ме съветвала, правим поредната лимонада от тези лимони, нали?:) Приятели!, обръщам се и към младите българи, и към милите ни родители: моля ви, нека се предпазим от злобата. Нека да запазим добрината и човечността си и да упражним своето право на глас тази неделя. Вярвам, че можем да сме активни, залагайки на разума пред всякакви опити за разруха.