Спасители премахнаха паднали клони и дървета от силния вятър в общини на Русенска област тази нощ

Новините

13-11-2016, 14:18

Снимка:

ОД МВР Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

МВР – Русе: Вторият тур на изборите в Русенска област започна в спокойна обстановка

В 21:38 часа снощи е постъпил сигнал за паднали клони върху пътното платно на главния път Русе – София

В 21:38 часа снощи е постъпил сигнал за паднали клони върху пътното платно на главния път Русе – София, които затрудняват движението в района на 10-ти километър. За оказване на съдействие е изпратен екип от ССОД при РДПБЗН – Русе. Клоните са премахнати и пътното платно е освободено за движение.

За времето от 21:36 до 22:45 часа екип от РСПБЗН-Две Могили също е реагирал на сигнал за премахване на паднали клони върху пътното платно до комплекс „Байкал“ по главния път за София, затрудняващи движението. Клоните са премахнати от пожарникарите и пътното платно е освободено за движение.

За времето от 21:25 часа до 23:15 часа и екип от РСПБЗН- Бяла е реагирал на поредния сигнал за паднали клони на главния път. Този път клоните затрудняващи движението са били в района на с. Волово. Те са премахнати и пътното платно е освободено за движение. Екипът от там е препратен със същата задача и на главен път ІІ-54 / Бяла-Свищов, където е имало паднали клони в близост до с. Джулюница.

В 21:50 часа такъв сигнал са получили и в РСПБЗН-Ветово. Техен екип е изпратен да премахва паднали дървета и клони, затрудняващи движението в гр. Ветово на ул. "Хан Кубрат". Клоните са премахнати и пътното платно е било освободено за движение.