Нови ремонти в Пловдив, изграждат топлопреносна мрежа в районите „Западен“ и „Северен“

EVN България Топлофикация стартира изграждането на нов присъединителен топлопровод в участък от бул. „6-ти септември“ в гр. Пловдив – от ул. „Владивосток“ и до бул. „Копривщица“.
Проектът предвижда присъединяване на хотелски комплекс като за целта се изгражда нова топлопреносна мрежа. В тази връзка считано от днес до 25 ноември, петък, ще се извършват строително-монтажни дейности в посочения участък от бул. „6-ти септември“, които налагат цялостно затваряне на движението в тази част на булеварда.
Дружеството ще присъедини и жилищна сграда на ул. „Поп Манол“ в район „Северен“ към топлопреносната мрежа. В тази връзка считано от днес до 30 ноември, сряда, ще се извършват строително-монтажни дейности в отсечката между ул. „Васил Левски“ и ул. „Поп Златан“.  Това налага цялостното затваряне за движение на посочения участък от улица „Поп Манол“.
Проектите са съгласувани с общинските власти и КАТ и се изпълняват на база одобрена работна документация, съгласно нормативните изисквания. EVN България Топлофикация ще предприеме всички мерки за възможно по-бързотo приключване на дейностите.