Неповторимо преживяване обещава Нешка в "Търси се Фигаро - последната грешка на Нешка"

И отново грешка! Объркването на сцената създава не само суматоха, но и поредица комични ситуации, които ще повдигнат настроението в залата до точката на кипене

През втората половина на ноември артистите от Русенската опера под ръководството на маестро Найден Тодоров и момичетата и момчетата от "Нешанъл арт" с ръководител Нешка Робева слагат началото на своето национално турне със съвместен спектакъл.

Сюжетът на спектакъла е комичен. В последните години, за да се издържа "Нешанъл арт", освен че прави танцови спектакли, се занимава с организацията на различни други мероприятия, като фирмени партита, сватби, кръщенета... Без погребения. Поради изключителните си ангажираност г-жа Робева е допуснала грешка, като насрочила две сватби наведнъж /последната грешка на Нешка/. Не може да бъде отменена нито една от двете сватби, нито да се променят подготвените програми, защото едните младоженци са любители на фолклора, другите на операта. За да излязат от затрудненото положение, Робева наема известния DJ Фигаро, който така да води празненствата, че всички вкусове да бъдат задоволени...

И отново грешка! Объркването на сцената създава не само суматоха, но и поредица комични ситуации, които ще повдигнат настроението в залата до точката на кипене.

Името на спектакъла носи и скрито послание. "Последната грешка на Нешка" е начин знаменитата ни треньорка, в нейния позитивен стил да съобщи, че сменя попрището.

Партньорството с Държавната опера Русе прави шоуто изключително мащабно и интригуващо. Не случайно името на главния герой е взаимствано от операта на Моцарт "Сватбата на Фигаро".

Музика на живо - прекрасни оперни и фолклорни гласове и инструменти се преплитат на сцената по един неповторим и запомнящ се начин. За декорите и костюмите отговарят художниците и майсторите на операта, като прибавим и пъстрите автентични народни носии, шоуто ще бъде наистина наситено с цветове и изненади.

Идвайки на спектакъла, зрителите и любителите на двете изкуства ще имат възможността да участват в една раздяла без сълзи - с много смях и веселба. И двамата ръководители - Нешка и Найден обещават неповторимо преживяване!

С организацията на турнето се заемат Монте Мюзик.

 Националното турне "Търси се Фигаро - последната грешка на Нешка" започва на 23 ноември от град Добрич, Варна на 24 ноември, продължава в Бургас /26 ноември/, Панагюрище /27 ноември/, Русе /7 декември/, Габрово /8 декември/, Шумен /9 декември/, В. Търново /10 декември/, Плевен /11 декември/, София /12 декември/, Пловдив /14 декември/ и Стара Загора /15 декември/.