Ибрахимович: Присъствието на Моуриньо бе решаващо за идването ми в Ман Юнайтед

Трябваше да се разберем само за представянето ми

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович призна, че тимът не е толкова силен, колкото предишния му отбор Пари Сен Жермен, но въпреки това смята, че е взел правилното решение, когато е подписал с "червените дяволи".

"Присъствието на Моуриньо бе решаващо. Тимът, с който подписах този сезон, не е толкова силен, колкото този, който напуснах. Нямаше обаче как да откажа на Моуриньо", каза шведът.

"Когато той ми се обади, единственото, което трябваше да решим, бе кога да бъде представянето ми. Парите никога не са били проблем. За мен идването в Юнайтед е предизвикателство, а аз никога не отказвам предизвикателствата. Това ме мотивира да дойда - да играя за един от най-големите клубове в света, който обаче има проблеми в последно време и на който да помогна да печели купи отново", каза Ибрахимович.

"От самото начало повтарям, че ние не сме фаворити, а аутсайдери. Хората са ентусиазирани от новите попълнения, но забравят, че клубът не е ставал шампион от няколко години. В началото започнахме добре, но после дойдоха и загубите. Определено имаме още много върху какво да работим", добави шведът.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен