Бившата на Джони Деп отива на съд, отказала да се съблече гола

Продуцентите на филма „London Fields“ искат 10 милиона от Амбър Хърд

30-годишната Амбър Хърд, която току що приключи тежка съдебна битка с бившия си съпруг Джони Деп, отново влиза в съда, пише Variety. На 21 ноември актрисата получи нова призовка – този път от продуцентите на филма „London Fields“. Те обвиняват не само звездата, но и някои други членове на снимачния екип в нарушаване на условията по договора. Последствията от това били, че филмът никога няма да види бял свят.

По мнението на ищците Крис Хенли и Джордж Гартнър Амбър е виновна по няколко пункта: не се е включила в кампанията за филма, като е избрала страната на режисьора Матю Калън, когото продуцентите отстранили от проекта, но най-главното е, че е отказала да се снима гола и в кадри в леглото.

Проблемът е, че Амбър е чела предварително сценарият и е знаела, че ролята й е на креватна съблазнителка на име Никол, която флиртува едновременно с двама мъже. Това предполага редица пикантни епизоди. Амбър е подписала договора, като се е съгласила на посочените условия.

Сега продуцентите искат Хърд да плати неустойка в размер на 10 милиона долара. Защо едва сега, когато снимките отдавна са завършени, не е ясно. Засега Амбър се въздържа от коментари.