Благотворителен бал в Бургас оборудва четири лекарски кабинета в училищата

Събраната сума е 5100 лв, предоставени на Българския Червен Кръст

Традиционният Благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство“ събра цялата общественост на Бургас.
Събота вечер морският град беше изпълнен с коледно настроение на хора с добри сърца. Организатор на бляскавата вечер беше Национално Сдружение „Младежки глас“, под патронажа на Областния Управител на Област Бургас Вълчо Чолаков и със съдействието на Български Червен Кръст – Бургас.
Благотворителен коледен бал събра 5100 лв, които бяха предоставени на Българския Червен Кръст – Бургас за оборудване на кабинети по Първа долекарска помощ в 4 бургаски училища. Набраните средства са с образователна цел за създаване на устойчиви знания и навици за оказване на първа помощ на ученици.

“Добротата, която е залегнала в сърцата на всеки един от Нас ни прави истински хора. Обединявайки се за една обща кауза, свързана с помощ за децата на България е истинският знак в обществото, че трябва да се грижим за бъдещето на страната ни - младите хора! Една личност е личност, когато помага и дава пример, подавайки ръка и мислейки за следващите поколения в страната си - виждаме, че има много хора с добри сърца, разсъждавайки по този начин. Благодаря на всички за подкрепата, тази вечер цялата общественост заедно показахме, че в името на доброто можем да постигнем всичко!” каза Тодор Йосифов – национален председател на Национално Сдружение „Младежки глас“. 
Областният управител Вълчо Чолаков поздрави с прекрасни думи организаторите за коледния бал, превърнал се в двигател на благотворителността в област Бургас. Специално за събитието пристигнаха двамата бивши губернатори - Константин Гребенаров и Павел Маринов, които уважиха младежите.

Коледният бал официално започна с едно уникално изпълнение на мост между поколенията кристално звучене на българската гайда със Стела Никова и Динко Палазов, и на тъпана Николай Чапкънов.