Георг Георгиев: Всичко трябва да бъде отвоювано на терена на идеите

В Разград се провежда двудневен форум под надслов „Политика за Североизтока – време за растеж“

 Председателят на Младежи ГЕРБ и народен представител Георг Георгиев, кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ-Разград Валентин Василев, евродепутатът Андрей Новаков и народният представител Михаил Тодоров откриха регионалната академия на Младежи ГЕРБ, която се провежда в град Разград.

Форумът е двудневен, и е под надслов „Политика за Североизтока – време за растеж“. На мероприятието присъстват близо 100 младежи от МГЕРБ от областите Разград, Бургас, Варна, Добрич, Русе, Силистра, Сливен, Шумен и Търговище.

„За нас предстоят няколко сложни задачи, да се настроим за очертаващите се предсрочни парламентарни избори през пролетта, и в това особена заслуга имат и младежите на партия ГЕРБ. Основна наша цел сега е да определим хоризонта, който ни предстои", заяви при откриването на регионалната академия на Младежи ГЕРБ в Разград председателят на организацията Георг Георгиев. Той приветства всички присъстващи младежи от девет области на страната.

Валентин Василев, областен координатор на ГЕРБ-Разград и кмет на града, приветства  с добре дошли в Разград всички младежи и гости на регионалната академия на МГЕРБ. Той сподели с присъстващите, че за пръв път Разград от 70 години насам има кмет, различен от БСП. "ГЕРБ с

последователната си работа и благодарение на хората, ангажирали се с каузата, успя да спечели доверието на гражданите в Разград и да има кмет от ГЕРБ", обясни той.

Народният представител в 43-то Народно събрание Михаил Тодоров сподели с присъстващите, че няма да скрие вълнението си от факта, че присъства на този младежки форум. „Започнах като член в МГЕРБ, в последствие бях избран за общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Разград. По настоящем съм народен представител в 43-то Народно събрание“, каза той.

По думите му, ГЕРБ е партия, която дава път и възможност за развитие на младите.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков сподели пред младежите от ГЕРБ, че те са кръвоносната система на партията, най-дейната и силна структура в нея. Той пожела успех на форума и посъветва всички да дадат максимума от себе си.