ПП ГЕРБ в Пловдив отбеляза 10-тата годишнина от създаването на партията

През тези години в Пловдив ГЕРБ успя да се наложи като един фактор в местната политика

Структурата на ПП ГЕРБ в Пловдив-град отбеляза тържествено 10-тата годишнина от основаването на партията. Пред около 500 членове областният координатор и кмет на Пловдив инж. Иван Тотев предаде поздравленията на председателя и заместник-председателя на партията Бойко Борисов и Цветан Цветанов.
„Важно е да бъдем заедно в този символичен за нас ден.  Тук има много хора, с които бяхме на учредителния конгрес в НДК 2006 г., през много кампании сме минали заедно. През тези години в Пловдив ГЕРБ успя да се наложи като един  фактор в местната политика. Да печелиш доверието на хората е много задължаващо и много отговорно”, заяви в обръщението си областният координатор и кмет на Пловдив инж. Иван Тотев.  Той подчерта, че партиите съществуват заради политиките, които провеждат и допълни: „Тези 10 години от една страна са плод на всички, които работим, а от друга страна на това, че хората приемат нашите политики и продължават да гласуват за ГЕРБ”. 
„Вярвам, че и през следващите години по същия начин ще провеждаме политики за хората и ГЕРБ ще продължи да играе ключова роля в управлението на България и на Пловдив. Предизвикателства винаги е имало и ще има, винаги има от какво да се поучим, да си направим изводите. ГЕРБ  вече трайно участва в политическия живот на страната. Това са големите партии”, каза още Иван Тотев. „Създадоха се много семейни двойки, родиха се деца в ГЕРБ. ГЕРБ стана много повече от партия, ГЕРБ стана част от живота на много хора”, заяви  областният координатор и кмет на Пловдив инж. Иван Тотев.  
На празника присъстваха народните представители от ПП ГЕРБ от 16-ти и 17-ти МИР, общинските съветници, районните кметове от ПП ГЕРБ от Община Пловдив, както и на други общини в областта.