Готви се за луд купон Пловдив! Дичо за 8-ми декември в White bar

Студенти, или не – заповядайте на едно невероятно парти за 8-ми декември!

Дойде време да зарежем всички лекции, упражнения, записки, изпити, заверки и дълги часове прекарани над учебниците и да се отдадем на заслужена почивка и луд купон! Дойде моментът да плануваме и организираме най-страхотния и незабравим (а може би безпаметен) купон.

Сега въпросът е КАК и КЪДЕ ти ще запечаташ твоя луд 8 декември в твоята студентска история?

Няма нужда да се чудиш. Всички бивши, бъдещи и настоящи студенти, бакалаври, магистри и докторанти White bar на хотел "Лайпциг" Ви очаква с дипломи за щур купон и незабравима веселба.

Всички знаем, че музиката е в основата на всяко добро парти, но освен пленителна музика и чудесни промоции и много подаръци домакините са подготвили и качествена компания – любимецът на българската публика Дичо, които ще добави своя почерк в празничната вечер.

А какво още Ви очаква... ще разберете само, като се присъедините към купона.

В студеното време Белия бар ще се погрижи да стопли измъчените от учене студентски сърца с купон, който да ви държи чак до следващия такъв празник. 8-ми декември е празник чакан и бленуван, както от първокурсниците, така и от прекаралите вече няколко години във висшето школо. Затова и организаторите обещават да направят празника им наистина незабравим. Добре дошли в света на незабравимите луди купони. Един свят, където традиционните граници отдавна са забравени, свят в който са поставени нечувани до сега стандарти за забавление, свят, в който всички емоции и спомени се мерят в тонове!...

Студенти, или не – заповядайте на едно невероятно парти за 8-ми декември!

Обещаваме, че ще се забавлявате до сутринта!!!

Начало: 20 ч.