Полицията в Бинхемптън: Смъртта на Стефани е вследствие на удар от автомобил

Наградата за информация, свързана с убийството, е вече над 30 хиляди долара

Полицията в Бинхемптън, Ню Йорк, продължава да разследва смъртта на българската студентка Стефани Линева като катастрофа с избягал шофьор, независимо от съмненията на семейството, че това не е така, съобщават от сайта BG VOICE.

Пред BG VOICE майката на Стефани  д-р Даниела Атанасова каза, че ще настояват за втора аутопсия, както и ще наемат частен детектив, който да направи независимо разследване на смъртта на момичето.

От полицията в Бинхемпътн обаче изглеждат убедени във версията за hit-and-run. Те твърдят, че има свидетели, които са видели Стефани близо до мястото където е открито тялото й около времето, в което е настъпила смъртта. Видео от охранителна камера в района също показва българката да се разхожда сама там. Две, независими, медицински експертизи също показват, че смъртта е настъпила в резултат на удар от бърз автомобил.
Полицията продължава своето разследване в търсене на виновника за катастрофата, а наградата за информация, свързана с разследването вече е 30,250 долара. Първите 10 хиляди бяха дадени от Университета в Бинхемптън и общината, а останалите са от местни бизнесмени, адвокати и организации.
 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен