Започна благотворителната кампания за подпомагане на децата на загиналите служители от МВР

Kампанията се осъществява под патронажа на министъра на вътрешните работи

Стартира коледното издание на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

Средствата се набират чрез изпращане на sms на номер 1866 за абонатите на всички мобилни оператори или чрез гласово обаждане на 090051866 за абонатите на Vivacom. Цената на краткото съобщение е 1 лв. (без ДДС), а на гласовото обаждане - 0.99 лв. (без ДДС). Средства могат да се прeвеждат и по единната банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно управление.
Натрупаните суми се разпределят между семействата на пострадали и загинали по време на изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.
За реализирането на Коледната благотворителна кампания, която се осъществява под патронажа на министъра на вътрешните работи, са подготвени видеоклип, радио спот, фотоколаж и банери.
Признателни сме на всички, които с готовност застават до нас и със своя авторитет и жестове на съпричастност въплъщават идеята за отговорност и грижа към момчетата и момичетата на нашите загинали и пострадали колеги.  Вярваме, че със съдействието на всички медии e възможно преодоляването на границите между реалност и пожелания.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"