„Да не би да си дрогиран?!“ Вин Дизел сваля репортерка (видео)

По време на интервю с бразилска влогърка актьорът се държи повече от фриволно

В мрежата се появи видео на което холивудската екшън звезда Вин Дизел е в особено развеселено настроение. Видимо актьорът е разсеян и не е в състояние да отговори на въпросите на сексапилна бразилска журналистка, пише Metro.

Според медиите актьорът е разсеят от секси блогърката, която му задава въпроси за кариерата, приятелството му с Том Ханкс и последният филм, в който актьорът се снима. За известно време звездата успява да контролира себе си, но след това той започва да отговоря на интервюиращата го бразилка с комплименти.

На петата минута от видеото, той забравя за интервюто и започва свалката:

"Господи, тя е толкова секси, просто не мога да се взема в ръце. Виж я само.?" Обръща се Дизел към своя асистент зад кадър. "Жестока си. Много ми харесва. Вижте я тя е толкова секси. Не мога да правя това интервю - Вижте я!"

В следващ момент (7:10 от видеото), актьорът губи контрол, признава, че е влюбен в събеседничката си и започва да пее: "Влюбен съм в журналистка…"

Мнозина обаче са на мнение, че 49 годишният Вин Дизел, който може да бъде баща на момичето, е под въздействието на някакви опиати или поне порядъчно подпийнал. Фриволното му държание определено не се харесва на последователите  му, а самата влогърка признава, че се е почувствала доста дискомфортно в деликатната и неловка ситуация.