Два дни за кандидатите за доброволци в "Стара Загора - Европейски град на спорта"

Спорт

11-01-2017, 12:22

Снимка:

Община Стара Загора

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Търсят доброволци за кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“

Ще бъдат избрани 15 деца

Общо десет са кандидатите досега в обявения от Община Стара Загора конкурс за доброволци в кампанията "Стара Загора - Европейски град на спорта", съобщават от пресцентъра на общината. Ще бъдат избрани 15 деца, на възраст между 12 и 17 години, които обичат спорта, комуникативни са и имат възможност да присъстват и участват в церемонии и спортни прояви във връзка с кампанията "Стара Загора - Европейски град на спорта". Конкурсът, под форма на събеседване, ще бъде на 16 януари, понеделник, от 14.00 до 16.00 часа, в Общинската спортна зала "Иван Вазов".
Крайният срок, в който кандидатите могат да заявят своя интерес за участие на електронна поща - szidea@starazagora.bg, е 13 януари, петък.
На децата, избрани за доброволци, Община Стара Загора ще осигури спортна екипировка, която след приключване на кампанията, ще остане за тях.
Родителите на избраните за доброволци кандидати трябва да подадат декларации за съгласие за участие в церемонии и спортни прояви, както и за снимане на децата, във връзка с провеждането на Кампанията.