Кампания „Пожелай си!“ подкрепя двойки с репродуктивни проблеми

Животът

14-01-2017, 10:49

Снимка:

Пловдивски медицински център за репродуктивно здраве

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Целта на всички е повече млади семейства у нас да изпитат щастието да прегърнат свое дете

През последните две години Пловдивският медицински център за репродуктивно здраве, подкрепя двойки с репродуктивни проблеми, чрез различни кампании, които сбъдват мечти. Участие в тях вземат, както хора с репродуктивни затруднения, успели да станат родители, така и компании, социално ангажирани към проблемите на младите в България. Целта на всички е повече млади семейства у нас да изпитат щастието да прегърнат свое дете.

През декември клиника отново организира поредна инициатива към кампанията „Пожелай си!“. Екипът на здравния център създаде календар, в който чрез черно-бели снимки е пресъздадена емоцията и щастието на пациентите, които са се сблъсквали с репродуктивен проблем, но успешно са го преодолели посредством усилията на медиците. За страниците на изданието са заснети реални жени и двойки, които вече са станали щастливи родители, или на които предстои радостното събитие съвсем скоро.

Календарът се продава благотворително, на минимална цена от 8 лв., а тиражът му е от 1500 броя. Средствата от продажбата отново ще бъдат дарени за каузата ин витро. Всички събрани средства ще бъдат дарени за ин витро процедури. Всеки един, който участва в екипа по участие в кампанията работи благотворително и безвъзмездно. Разпространението на изданието ще обхване повечето медицински и дентални центрове, обществени места, салони за красота, молове и компании-партньори на инициативата.

Финалът на кампанията ще се проведе на 23 януари 2017 години в клиниката от 11.00 часа, където ще бъдат обявени резултатите и имената на двойките, които ще могат да се възползват от събраните средства като ин витро процедури. Финансирането ще отиде единствено за нуждаещите се двойки. Те могат да се регистрират на имейл: wish@newlifeclinic.bg, като посочат трите си имена, години, телефонен номер и електронна поща. От клиниката съветват, че е хубаво преди да попълнят данните си, участниците да се запознаят с медицинските условия, които са указани в сайта на клиниката.

Целият екип на медицинският център благодари на всички родители, които са участвали в заснемането на благотворителната фотосесия - част от кампанията "Пожелай си", с която подкрепят двойките, борещи се за най-съкровената си мечта.

Официален хаштаг на кампанията: #wishanewlife2017

https://www.facebook.com/wishanewlife2017/ - всичко кампанията