Остеопороза и детоксикация бяха темите на клуб „Здраве“ в РБ „Л. Каравелов“

Новините

20-01-2017, 10:37

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Влажните зони на територията на РИОСВ-Русе са покрити с лед

Обсъдиха и паразитите в тялото

Д-р Димитър Лазаров е завършил специалност „Кожни и венерически болести“ и има дългогодишна 35-годишна практика като лекар дерматолог-венеролог. От 2015 г. работи в РЗИ – Русе в отдел „Профилактика на болестите и промоция на здравето“.

 

Гостът сподели, че харесва  работата си – да популяризира знания за здравно образование с профилактична насоченост. По време на срещата лекторът представи две теми:„Остеопорозата – тихият убиец“ и „Детоксикация на човешкия организъм – необходимият мост към здравето“.

 

Защо, кога, как, от какво, кой е предразположен, как да се предпазим от остеопорозата, какви методи за възстановяване съществуват? Толкова много въпроси и всеки с много възможни отговори. Публиката остана удовлетворена и получи отговори на въпросите си.

 

По втората тема решението на проблема с паразитите в човешкото тяло, които се хранят с нас, с храната ни, отделят токсини, размножават се в нас, отравят ни и ни разболяват, беше предложено решението детоксикация чрез хранене и хранителни продукти. Как да се храним, кои храни какви паразити унищожават, предпазват ни от тях? Кои храни са потенциално заразени и трябва да внимаваме?