Жозеф Дол, ЕНП: Европа не спира никакви пари за България, не вярвайте на фалшиви новини

Дол подчерта още, че това са лъжи, на които не трябва да се вярва

Важно е да се знае, че Европа не спира никакви пари за България. Това заяви председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол по време на работна среща в Брюксел с председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Дол подчерта още, че това са лъжи, на които не трябва да се вярва.
Цветанов и Дол се обединиха около извода, че с оглед на предстоящите избори в редица европейски страни, сред които и България, Германия и Франция, е много важно да се върне политическият елемент в предизборната кампания. Сега, вместо него, често се работи с фалшиви новини, които предизвикват опровергаване, а това е губене на енергия без да се постигат решения, отбелязаха двамата политици.
“Имам пълно доверие в ГЕРБ. Очаквам от ГЕРБ да се подготви добре и да спечели предстоящите парламентарни избори”, каза още председателят на ЕНП Жозеф Дол. Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов запозна Дол с подготовката на партията за предизборната кампания и го увери, че структурите на ГЕРБ са в максимална мобилизация за реализирането на висок изборен резултат.  “Още един път - не слушайте тези социални мрежи, които са тотално манипулирани отвън”, заключи председателят на ЕНП. Той заяви, че сега България, както и други европейски държави, е подложена на атаки с фалшиви новини от външни сили, на които не трябва да се вярва без проверка на фактите.