Лепа Брена ВИП гост на турнира на АТP Garanti Koza Sofia Оpen

Певицата е съпруга на легендата в тениса Слободан Живоинович

Лепа Брена ще пристигне България специално заради Григор Димитров, това потвърдиха мениджърите на певицата.

Иконата на сръбската музика ще бъде настанена във ВИП ложата на зала „Арена Аремеец”, от където отблизо ще проследи мача на българския тенисист на 8 февруари 2017г.

Певицата е истинска почитателка на добрия тенис, а Григор Димитров е един от любимците й, освен сръбина Новак Джокович.

Самата певица е тясно свързана с аристократичния спорт от много години, тя е съпруга на легендата в тениса Слободан Живоинович.

„Следя тенис кариерата на Григор Димитров. Той е отличен тенисист, който занапред ще прогресира все повече. Турнирът ще бъде изключително интересен и имам желание да гледам Григор Димитров на живо и да дам своята подкрепа.”, сподели Лепа Брена.

С подкрепата си към българския тенисист Григор Димитров, певицата засвидетелства и своето уважение към страната, българския дух и публика.

Известната сръбска звезда обича България и има зад гърба си редица успешни концерти в страната ни. Българската публика винаги е уважавала нейните изяви. Заради обичта на българската публика към нея, певицата организира единствения си за 2017 г. концерт в България. Тази година, на 8 април предстои Мега концерта на Лепа Брена в гр. Пловдив, зала „Колодрум”.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен