Жени ГЕРБ-Перник продължават кампанията за събиране на пластмасови капачки за благотворителност

Региони

27-01-2017, 12:42

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Георги Харизанов: 90% е сигурно, че ще има „Борисов 3”

Инициативата цели да бъдат събрани всички ненужни пластмасови капачки, с които да бъде намалено замърсяването на околната среда от пластмасата и да бъдат предадени за рециклиране

Жени ГЕРБ-Перник  продължават кампанията за събиране на пластмасови капачки за благотворителност
Първата си сбирка за новата 2017 г. проведе женската организация на ПП ГЕРБ-Перник. Огромен успях отчетоха дамите в кампанията за събиране на пластмасови капачки за благотворителна кауза. Инициативата цели да бъдат събрани  всички ненужни пластмасови капачки, с които да бъде намалено замърсяването на околната среда от пластмасата и да бъдат предадени за рециклиране. С получените парични средства ще бъде закупена медицинска апаратура за Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ “Рахила Ангелова” в град Перник.
„Щастлива съм от факта, че толкова много хора откликнаха на нашия призив. Вече събрахме голямо количество пластмасови капачки. Кампанията обаче продължава докато бъде събрано необходимото количество  за закупуване на медицинската апаратура“ сподели областният ръководител на ЖГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова. Тя призова всеки, който е съпричастен с благотворителната кауза, да се включи в нея.
Дамите напомнят, че пластмасови капачки се приемат в централния офис на ПП ГЕРБ в гр. Перник, и партийния офис в кметство „Изток“.
По време на събитието бяха обсъдени още текущи въпроси от организационен характер и бяха набелязани предстоящи инициативи и мероприятия.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен