Министър Попниколов: Ще разчитам на Лиляна Павлова за да продължи работата на МРРБ

Лиляна Павлова благодари на екипа на министерството за професионализма и експертността

Ще разчитам на Вас, на Вашата компетентност и съдействие, за да продължи нормалната работа на министерството и да проведем нормални и честни избори. Това заяви днес служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Спас Попниколов при приемането на поста от досегашния министър Лиляна Павлова.

Министерството се поема от експерт и професионалист, което ми дава удовлетворението и спокойствието, че го предавам подредено и експертно, с много постигнати резултати и отчет за това какво сме заварили и какво сме направили. Министър Спас Попниколов познава по-голяма част от директорите и служителите. Уверена съм, че не само няма да има забавяне на работата, а ще има спокоен и плавен преход към провеждането на предсрочните избори, каза от своя страна Павлова. Тя благодари на екипа на министерството за професионализма и експертността.

Министър Спас Попниколов и Лиляна Павлова се обединиха около приоритетите, по които следва да работи министерството, а именно задълженията на Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ във връзка с произвеждането на предсрочните парламентарни избори, проектите за развитие на пътната инфраструктура с приоритет изграждането на АМ „Струма“ в участъка през Кресненското дефиле, изпълнението на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2004 – 2020 и програмите за териториално сътрудничество, водната реформа, както и програмата за саниране, която вече е с увеличено финансиране и е отблокирана.