Ученици от Перник се включиха в благотворителна кауза на ПП ГЕРБ

Възпитаниците на ПГТС "Арх. Йордан Миланов" откликнаха на призива на женската структура на ГЕРБ в Перник

Учениците се включиха в националната кампания за събиране на ненужни пластмасови капачки, инициирана сдружение „Аз Вярвам и Помагам“. аузата е иновативен начин за благотворителност от привидно ненужни неща – пластмасови капачки. Получените парични средства от тяхното рециклиране, дамите от ГЕРБ ще предоставят за закупуване на медицинска апаратура за Акушеро-гинеколгичното отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова“-гр. Перник.

„Изключително сме щастливи, че кампанията бързо набира популярност. Изказваме своята признателност към директора на учебното заведение г-жа Миленова, към педагогическия колектив, към ученическия съвет и към учениците за това, че отвориха сърцата си за тази прекрасна кауза. За нас като жени и майки е истинско удовлетворение фактът, че младите хора, които са двигател на съвременното общество, осъзнават важността от това да опазваме околната среда, но най-вече осъзнават необходимостта да бъдем съпричастни и да помагаме на нуждаещите се“, сподели областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова.

Капачките ще продължат да се събират в централния офис на ПП ГЕРБ в гр. Перник и партийния офис в кметство „Изток“ до достигане на необходимото количество.