ГЕРБ отново е първата партия, внесла необходимите документи в ЦИК

Политика

02-02-2017, 11:26

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Цветомир Паунов: Ние няма да изневерим на нашия основен принцип - да водим позитивна кампания, да не се поддаваме на популистките настроения

ГЕРБ отново е първата партия, внесла необходимите документи в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие в предстоящите предсрочни парламентарни избори. Административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на партията в София Цветомир Паунов, председателят на младежката структура на ГЕРБ Георг Георгиев, Димитър Главчев и Десислава Атанасова, както и младежи от ГЕРБ, внесоха папките с 9999 подписи за участие на партията в изборите.
„Това е една добра традиция, която тръгна от 2007 г., благодарение на Младежи ГЕРБ. Тя беше спазена и днес - в първия ден и час за регистрация в ЦИК ние подадохме документите, които бяха приети без забележка. Събрали сме над 27 000 подписа на хора, които подкрепят регистрацията на ПП ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори ", каза Цветомир Паунов. Той благодари на младежите от софийската структура на ГЕРБ за активното им участие.
 Административният секретар на ГЕРБ подчерта, че партията е в добра организационна подготовка. „Имаме желанието и увереността да спечелим предстоящите предсрочни парламентарни избори. Ние няма да изневерим на нашия основен принцип - да водим позитивна кампания, да не се поддаваме на популистките настроения", каза Цветомир Паунов.
Във връзка с предизборната програма на ГЕРБ той заяви, че по нея се работи много активно. "По нея работи лично председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Той координира дейността на експертите и министрите, които пишат програмата. Съвсем скоро тя ще бъде обявена, в подходящ момент - пред обществеността и пред медиите", каза още Паунов.