Талантливата Диона с приз от петите годишни хип-хоп награди 359 Awards 2017

Плевенчанинът Спенс също е сред наградените

Денислава Сашова - Диона официално е най-доброто МС за 2016 година! Снощи в зала ЕФЕ на х-л "Маринела" бяха раздадени статуетките на най-добрите артисти от българската хип-хоп сцена, а рапърката, която е родом от Койнаре, напълно заслужено си тръгна с приз от грандиозната церемония.

Диона спечели "Най-добро MC жена за 2016", а също така бе сред номинираните и за дебют на годината, но малко не й достигна да грабне и тази награда.

През изминалата година 21-годишната рап дива представи три парчета и видеоклиповете към тях, а резултатът бе стотици хиляди гледания в интернет пространството и непрестанно нарастване на феновете, които я подкрепят. Както вече писахме, Диона ще дебютира съвсем скоро и на местна сцена. На 18 февруари хитовата рапърка ще изнесе концерт в Мол Панорама за радост на почитателите си в Плевен.

Друг плевенчанин, Станислав Найденов-Спенс, триумфира с приза в категория "Най-добър видеоклип на годината ъндърграунд". Наградата дойде заради клипа към "Оставам" - съвместно парче с Хомлес. Спенс бе и сред номинираните за рапър на годината.