Ивелина Василева отново ще е водач на листата на ГЕРБ

Животът

04-02-2017, 14:55

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ предлага 1500 лв. средна заплата

От досегашните депутати самоотвод си е направил единствено Семир Абумелих, който смята да се посвети на голям проект в Бургас

Доскорошният министър Ивелина Василева отново ще водач на листата на ГЕРБ в Бургас, предаде 24chasa.bg. Предложението е гласувано от бургаската структура на областна конференция на партията. 
В листата попадат досегашните депутати - областният лидер Димитър Бойчев, общинският - Иван Вълков, Диана Йорданова, Румен Желев. Сред номинираните са още двама министри бургазлии - социалният Зорница Русенова и зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков. Предложение е получила и комисарят от Комисията за дискриминация Златина Дукова. 
От досегашните депутати самоотвод си е направил единствено Семир Абумелих, който смята да се посвети на голям проект в Бургас. 
Сред новите имена в проектолистата попадат и училищният директор на СУ "Константин Преславски" Мартин Илиев, зам.- областният управител Севдалина Турманова и ветеринарният лекар от Сдружение "Морски сговор" д-р Стойчо Стойнов. 
Младежката организация е представена от Галя Василева, която е общински съветник. 
"Ще има обновяване на листата, но и приемственост", заяви областният лидер Димитър Бойчев. Целта на ГЕРБ е в следващия парламент да има 6-ма депутати от Бургас.