Джоли иска от бившия си 100 000 долара месечна издръжка за децата им

Пит е готов да поддържа децата финансово, но предпочита да внася парите направо във фонда, а не да ги дава на Джоли за текущи разходи

Анджелина Джоли иска от вече бившата си половинка Брад Пит по 100 000 долара месечна издръжка за децата им. Това твърдят източници от обкръжението на двойката, която в момента се развежда, съобщават от NOVA .
Актрисата смятала, че тази сума ще покрие всички текущи разходи за шестте деца. Ще се правели и вноски във фонд, създаден за тях от родителите. От общо 1,2 млн. долара, които Джоли пожела да поучава ежегоднои, 250 000 ще се заделят за бъдещето на 15-годишния Мадокс, 13-годишния Пакс, 12-годишната Захара, 10-годишната Шайло и 8-годишните Вивиен и Нокса.
Пит е готов да поддържа децата финансово, но предпочита да внася парите направо във фонда, а не да ги дава на Джоли за текущи разходи.
„Анджи иска разводът да приключи в следващите 90 дни, включително въпросите, свързани с попечителството над децата и подялбата на имотите. Но като се отчетат всичките й изисквания, това е малко вероятно. Нейните финансови претенции са нелепи“, твърди друг източник.
Състоянието на 53-годишния Пит възлиза на 240 млн. долара, а 41-годишната Джоли има по сметките си 160 млн.