ГЕРБ: Станишев не само не се е объркал, но вероятно не се е объркал и Джани Питела (видео)

Политика

15-02-2017, 18:45

Снимка:

facebook

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сергей Станишев гласува „за“ СЕТА. Било техническа грешка

Десислава Атанасова се обърна към Корнелия Нинова с думите: За истината г-жо Лъжа е време

„Дали имате обяснение на факта, че може би Станишев не само не се е объркал, но вероятно не се е объркал и Джани Питела, който пък е шеф на групата на европейските социалисти в ЕП?“ Това попита Десислава Атанасова от ПП ГЕРБ на извънредна пресконференция във връзка с гласуваното в Европейския парламент търговско споразумение между ЕС и Канада.

Брифингът бе даден след изявлението на лидерът на БСП Корнелия Нинова, която определи българските евродепутати, подкрепили СЕТА, като „национални предатели”. Десислава Атанасова се обърна към Корнелия Нинова с думите: „За истината г-жо Лъжа е време. За тази истина, която умело се опитахте да прикриете със странна пресконференция, на която заявихте, че лидерът на ПЕС Сергей Станишев много се е объркал в гласуването за споразумението на ЕС с Канада. Ред е на това поредно обяснение, че ще ги мъмрите и ще ги накажете до стената  с вдигнати ръце. Това не се случи по един друг повод. Пак гласуване в ЕП, пак резолюция, но тогава касаеше бежанците", добави тя.

"Дали е биполярно не е сигурно, но има някакво разстройство в БСП. Г-жа Лъжа тормози лидера на ТЕС. Няколко са измамните твърдения, които бяха тиражирани от БСП", коментира Главчев.

"Не еднократно са ни излагали. Не еднократно се е случвало едно да правят, а друго да правят. Наистина ставаме за смях с тези обърквани", каза още Георг Георгиев.

"Нинова каза, че той си е поправил грешката. Ако Станишев се е объркал наистина без да иска, можеше да събере журналисти и да обясни, а не да използва посредници. Можеше да обоснове позицията си и да обясни, аз съм „против”, но без да искам гласувах „за”. Би трябвало да има достатъчна отговорност да излезе и да си признае", обясниха от ГЕРБ.




Пресконференция на ПП ГЕРБ.

Публикувахте от Политическа Партия ГЕРБ в 15 февруари 2017 г.