ПП ГЕРБ-Перник регистрира листата си за народни представители

Водачът на листата Красимир Велчев заяви, че без промяна в мисленето е невъзможна промяна в страната

ПП ГЕРБ-Перник регистрира в РИК листата си с народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 26-ти март, съобщава пресцентърът на ГЕРБ. Документите бяха внесени от областния координатор на политическата сила в Перник д-р Вяра Церовска. Тя бе придружена от водача на листата Красимир Велчев.„Ние сме за разума, за силата и за успеха“, категорично заяви д-р Церовска.

„За мен е чест, че местната организация се отнася с такова доверие към мен. Аз съм биткаджия и по същия начин ще защитавам интересите на всички избиратели. Ще защитавам правата на жителите на Перник“, посочи Красимир Велчев.

Както вече е споменато, водач на листата е Красимир Велчев. На второ място е председателят на Жени-ГЕРБ, Ирена Соколова. Трета в листата е Любка Димитрова, зам.-кмет на Община Радомир и общински ръководител на женската структура на ПП ГЕРБ. На четвърто място е д-р Александър Александров, на пето място в листата е д-р Веселина Шишкова, шести в листата е Денислав Захариев, на седмо място се нарежда д-р Елза Драгомирова и на осмо място е Румяна Гьорева.