С водосвет бе открита предизборната кампания на ГЕРБ в Русенска област

Новините

26-02-2017, 14:42

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

70,4 хиляди работят по трудово и служебно правоотношение в Русенско в края на 2016-а

Пламен Нунев, водач на листата: С делата си показваме, че градим. Ние доказахме, че можем и ще продължим да даваме реални решения за по – доброто бъдеще на България

С водосвет бе открита предизборната кампания на ГЕРБ в Русенска област. Това стана днес по обед в двора на Басарбовския манастир. Архимандрит Антоний благослови кандидатите за народни представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе и им пожела успех в начинанията. Той отбеляза значимия принос на ГЕРБ и Министерски съвет с министър председател Бойко Борисов. Благодарение на отпуснатите средства преди близо година бе завършен храма в манастира, който сега се зографисва.

 

„Работим като един екип и резултатите са видими за всички. През отминалите мандати на ГЕРБ в Русенска област бяха завършени АГ – комплекс, Екомузея, къщата музей „Баба Тонка“, многофункционалната зала „Булстрад Арена“ – символ на успешно публично – частно партньорство, булевард „Тутракан“, пътните участъци Бяла – Копривец, Русе – Силистра, Русе – Разград. Подготвя се изграждането на скоростния път Русе – Велико Търново. През тази и следващите 2 години ще се инвестират милиони в пълното обновяване на русенския кей и крайбрежна зона. Само в Община Русе ще бъдат изградени десетки нови детски и спортни площадки. Ще бъдат рехабилитирани десетки километри от уличната мрежа в град Русе. Значителни средства ще се насочат за развитието на малките населени места не само в Община Русе, но и в цялата област.

 

С делата си показваме, че градим. Ние доказахме, че можем и ще продължим да даваме реални решения за по – доброто бъдеще на България“, каза областният координатор на ГЕРБ в Русе и водач на листата в региона Пламен Нунев.