Борисов: Опорната точка на БСП е лъжа, лъжа и лъжа (видео)

ГЕРБ откри предизборната си кампания в София

Винаги сме се опитвали да направим най-доброто, ако сме сгрешили, било е неволно. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и водач на листата на партията в 25-и избирателен район в столицата на откриването на кампанията на ГЕРБ в София.
Борисов поиска прошка от българския народ и посочи, че Господ прощава неволните грешки. Той подчерта, че опонентите му от БСП упорито се опитват да наложат, че нещо много лошо има в държавата и ако дойдат най-лошите, то ще стане добро. Има една философска максима - лъже ли лъжецът, когато лъже или казва истината, посочи лидерът на ГЕРБ. Той допълни, че може да има много грехове, но не може да лъже. Икономическият растеж сега пада. Според него проблемът не е дали ГЕРБ ще дойде на власт, а връзката на партията с народа. При първото разклащане на доверието в нас, връщаме властта на народа, каза Борисов.
Той попита какво построено и какви решени проблеми БСП може да покаже. Два пъти бяха на власт - ако искаха да са строили "Белене" и "Южен поток". Проектът "Южен поток" обаче го прекрати Драгомир Стойнев по времето на БСП, подчерта Борисов. Той опроверга вчерашното твърдение на Корнелия Нинова за спрени еврофондове. Искам експерти да ни покажат документи, това не е вярно. Те няма какво да покажат, на тях им трябва кавга. И това им е опорната точка - лъжа, лъжа, лъжа, каза Борисов.
Нашият проблем не е идването на власт, а това което ще правим, когато трябва да управляваме, посочи водачът на листата на ГЕРБ в 25-ти район в столицата.
Водачът на листата на 23-ти МИР Томислав Дончев също поиска прошка от симпатизантите си за всяка волна или неволна грешка. В политиката най-тежкият грях е увереността в собствената си непогрешимост. Нашата цел е по-тежка, освен този стремеж имаме и други предизвикателствата. Трябва да кажем, че сме по-добрите, а не че другите са по-лоши, допълни Дончев.
Владислав Горанов, водач на листата на ГЕРБ в 24-ти избирателен район в столицата заяви, че промяната, която предлагат опонентите на ГЕРБ, е фалшива - вълкът кожата си мени, но нрава не. Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски, не ми се иска да добавяме и името на Нинова сред неуспешните премиери, допълни той.

Официално откриване на предизборната кампания на Политическа Партия ГЕРБ в София.

Публикувахте от Бойко Борисов в 26 февруари 2017 г.