ГЕРБ се ангажира с повече инвестиции за благоустрояване на малките населени места

Политика

05-03-2017, 22:33

Снимка:

Facebook/Krassen Kralev

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лиляна Павлова: Не даваме обещания, които не можем за изпълним

Павлова: С номер 11 сме силен отбор със силна заявка за 11-та победа

Павлова: Националната програма за енергийна ефективност е работеща

Лиляна Павлова: Националната програма за енергийна ефективност е работеща

Красен Кралев награди победителите в регата „Трети март“

Кралев уважи традиционните конни състезания във Виница

Кралев: Варна ще бъде Европейски град на спорта през 2019 г.

Красен Кралев и Десислава Танева участваха в церемонията за първа копка на залата на Станка Златева

Красен Кралев: След всяко управление на БСП настъпва катастрофа

Кралев: Сервират се тези от служебния кабинет, които могат да бъдат удобно използвани от БСП

Красен Кралев: Образователната система и спортът като част от нея са основен приоритет на ГЕРБ

С подкрепа за малките населени места се ангажира водачът на варненската листа на ПП ГЕРБ Лиляна Павлова, която заедно с кандидати за народни представители бе гост на откриването на пенсионерски клуб в аксаковското село Въглен.

Клубът е едно от предизборните обещания на кмета Георги Господинов, който спечели частичните избори в селото. Днес в качеството си на домакин, заедно с кмета на община Аксаково инж.Атанас Стоилов, той посрещна в с. Въглен Лиляна Павлова, Павел Христов, Красен Кралев, Стоян Пасев, Веселин Цонев, Маргарита Калчева, областния координатор на ГЕРБ –Варна и кмет на града Иван Портних.

Местните жители поставиха пред кандидатите за народни представители редица въпроси, свързани с благоустрояването на малките населени места. Сред основните теми бе необходимостта от изграждане на отводнителна система, за която кметът на Аксаково Атанас Стоилов обясни, че вече има готов проект. Предстои с проекта, подписан от Стоян Пасев в качеството му на областен управител, да се кандидатства към ПК за бедствия и аварии.

Лиляна Павлова се ангажира с държавна подкрепа за ремонта на главния път до селото, както и с изграждане на канализация. Тя се мотивира с предложението в предизборната програма на ГЕРБ за създаване на специален фонд за ВиК проекти на стойност 100 млн. лв. годишно, както и с обособяването на финансов инструмент за подпомагане реконструкцията на общинските пътища. „Положихме много усилия за изграждането на магистрали и главни пътни артерии. Ако ни гласувате доверие на 26-и март, през следващия управленски мандат ще работим за подобряване на инфраструктурата в малките населени места“, каза Павлова.

В разговор с бившия спортен министър Красен Кралев бе обсъдена и необходимостта от игрище за децата в селото.

Местните жители настояха за законодателни решения, които да осигурятповече лекарски дежурства в селата.

Лиляна Павлова изрази увереност, че със създаването на Икономическа зона за иновации и развитие, която ще обедини потенциала на Варна, Аксаково,Белослав и Девня, в региона ще се осигурят повече работни места и по-високи доходи. От местната библиотека помолиха за активна подкрепа и обновяване на библиотечните фондове, което е заложено в управленската програма на ПП ГЕРБ.