Изложителите от „Вкусове от Италия 2017“ със заявка за участие и в следващия пловдивски панаир

Животът

07-03-2017, 08:07

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

На щандовете на „Вкусове от Италия“ и тази година изкараха своя стаж 36 възпитаници на ЕГ „Иван Вазов“

Всички изложители, участвали в 13-то издание на зоната „Вкусове от Италия“, която се проведе в рамките на международните специализирани изложби „Фудтех“ и „Винария“ от 22 до 26 февруари 2017 г. в Международен панаир Пловдив, вече са заявили участие за следващата година. Тази година в изложбата „Агра“ са участвали за пръв път със свои щандове и още 12 компании от Апенините.
„Участието на италианските фирми бе много по-успешно в Международен панаир Пловдив“, споделя Джузепе Аккардо, който е организатор на „Вкусове от Италия“. Той коментира, че италианските предприемачи са били удовлетворени не само, че хранителните им продукти са били харесани от гостите на изложението, но и че са осъществили успешни бизнес контакти с потенциал за развитие.
На щандовете на „Вкусове от Италия“ и тази година изкараха своя стаж 36 възпитаници на ЕГ „Иван Вазов“, с която италианският бизнес има партньорство вече 10 години. Практическото обучение на младежите е в синхрон с последните препоръки на образователното министерство за тясна връзка между бизнеса и процеса на учене. Аккардо уточни, че всички ученици получават сертификат за успешно преминат стаж по италиански език и за запознаване с италианската култура, получени по време на престижното изложение.