Цветан Цветанов в Стражица: ГЕРБ създава благоприятни условия за развитие на бизнеса

Мисия

10-03-2017, 19:53

Снимка:

ПП ГЕПБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Гарантираме, че няма да променяме данъчния модел в страната, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ

Ние гарантираме, че няма да променяме данъчния модел в страната, защото това дава сигурност на бизнеса. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на срещата си с ръководството и рабoтещите в хлебозавод в Стражица, който дава работа на над 120 човека. Цветанов изрази възхищението си от факта, че работещите в хлебозавода са на средна възраст около 36 години. Те заявиха подкрепата си за политиките на ГЕРБ.  Собственикът на фирмата,  която произвежда около 50 000 хляба на денонощие и зарежда с продукцията си шест области в региона, подчерта, че е благодарен за добрите условия, създадени от ГЕРБ.

„Нашата цел е да продължим да създаваме благоприятни условия за бизнеса. Една от осните ни цели е да намалим административната тежест, като задължим администрациите сами да събират всички нужни документи и заверки и така да пестим време на предприемачите и на гражданите“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Вече има възможност фирмите да се възползват от европейско финансиране за иновации, каза евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел, която също присъства на срещата.