Ангелкова: Ще съдействам за изграждането на домове за възрастни хора в община Драгоман

"При редовен кабинет лично се ангажирам в Драгоман да има домове за възрастни хора"

"Всички ние се учим от възрастните хора и не трябва да забравяме нашите майки, баби и дядовци." Това каза водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова пред жителите на Драгоман, съобщава пресцентърът на ГЕРБ.

На събитието присъства евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев и кандидатите за народните представители от София област. Николина Ангелкова подчерта, че при редовен кабинет ще направи всичко възможно достъпът до „Драгоманското блато" да бъде социализиран.

„Вие жителите на Драгоман заслужавате редовен кабинет, който да реализира проект за водопровода в Драгоман", каза тя. Министърът на туризма от кабинета на Бойко Борисов бе категорична, че ГЕРБ е доказала, че когато поема ангажимент го изпълнява. „На първо място за нас е грижата за децата и за семействата. Всеки един българин е важен за нас. Всеки един от вас е част от това, което ГЕРБ е направила за България и всеки един от вас ще бъде част от това, което ГЕРБ ще направи", заяви Ангелкова. Тя обясни, че ГЕРБ предвижда прогресивно увеличение на всички пенсии.

„Ние не ви лъжем, че ще увеличим пенсиите с 300 лв. - ние ви обещаваме, че ще увеличим всички пенсии, на база на икономическия растеж", посочи министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов. Тя бе категорична, че ГЕРБ не дава напразни обещания.

Водачът на листата на ГЕРБ-София област обясни, че ръстът в икономиката е важно условие за увеличаването на доходите на хората. Тя разясни пред присъстващите, че ГЕРБ предвижда редица реално изпълними мерки за развитие на икономиката.